Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Petzl Rig - Zwart zelfremmend afdaalapparaat Petzl Rig - Zwart zelfremmend afdaalapparaat Petzl Rig - Zwart zelfremmend afdaalapparaat Petzl Rig - Zwart zelfremmend afdaalapparaat

Petzl Rig - Zwart zelfremmend afdaalapparaat

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Petzl| Barcode: 3342540821996

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Petzl Rig - Zwart, Compact zelfremmend afdaalapparaat.- Ontworpen voor hangend werk op hoogte (alleen voor ervaren gebruikers).- Het multifunctionele handvat kan gebruikt worden om: het touw vrij te maken en de afdaling te controleren met de hand op het vrije uiteinde van het touw; zich te positioneren zonder het touw met een stoplus over het apparaat te hoeven leggen.- Het automatisch terugkeersysteem op het handvat beperkt het risico in het geval van een onvrijwillige handeling van de gebruiker.- De opbergpositie van het handvat verkleind het risico van blijven haken, wanneer het apparaat aan de klimgordel bij zich gedragen wordt.- Het klikvergrendelsysteem op de mobiele flank helpt voorkomen dat het apparaat valt en vergemakkelijkt installatie van het touw bij het passeren van tussenliggende ankerpunten.- Dankzij de draaibare kam kan de speling in het touw gemakkelijk bijgesteld worden. Kan ook gebruikt worden om een takelsysteem omkeerbaar te maken, en voor korte beklimmingen.- Ook voor het laten zakken van lasten tot 200 kg (alleen voor ervaren gebruikers).

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews