Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Petzl GriGri+ zekeringsapparaat met anti-paniek Oranje Petzl GriGri+ zekeringsapparaat met anti-paniek Oranje Petzl GriGri+ zekeringsapparaat met anti-paniek Oranje Petzl GriGri+ zekeringsapparaat met anti-paniek Oranje Petzl GriGri+ zekeringsapparaat met anti-paniek Oranje Petzl GriGri+ zekeringsapparaat met anti-paniek Oranje Petzl GriGri+ zekeringsapparaat met anti-paniek Oranje Petzl GriGri+ zekeringsapparaat met anti-paniek Oranje

Petzl GriGri+ zekeringsapparaat met anti-paniek Oranje

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Petzl| Barcode: 3342540106543

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Petzl GriGri+, De Petzl GriGri+ is een zekeringsapparaat ontworpen voor alle klimmers en voor intensief gebruik. Op de GriGri+ zitten drie nieuwe functies zoals; de antipaniek functie, een voorklim stand en een stand voor het toprope zekeren.Anti Paniek functieDeze nieuwe versie binnen de GriGri reeks zorgt voor een nog betere controle tijdens een afdaling. De hendel is compacter en zorgt voor een vloeiende overgang die de kam beter controleerbaar van het touw afhaalt. Als extra zekerheid zorgt de Anti Paniek functie voor veiligheid wanneer je deelnemers zelf wilt laten zekeren. Dit zorg voor meer beleving en dynamiek binnen je groepen. Natuurlijk biedt het jouw zelf ook het voordeel van een extra 'back up'. De Anti Paniek functie word geactiveerd met een lichte 'klik'. Let op! Wanneer de hendel na het activeren van de anti paniek functie verder doorgehaald wordt kan men verder afdalen.GebruikersmodusEr kan gekozen worden uit twee gebruikersstanden: voorklim stand en Top-Rope Belay stand. Tijdens de voorklim stand is het mogelijk om soepeler touw uit te geven zonder dat de GriGri+ gekanteld dient te worden. De Top-Rope Belay stand zorgt er juist voor dat de blokker kam meer gekanteld staat waardoor de deze sneller blokkeert wanneer er touw gevraagd word tijdens bijvoorbeeld een val.De GriGri+ is geschikt voor dynamische touwen met een diameter van 8,5 tot 11mm en werkt optimaal met touwen met een diameter van 8,9-10,5mm.De compacte afdaalhendel biedt een uitzonderlijke afdaal controle. Dit maakt het zeer geschikt voor beginnende klimmers, (school)groepen, maar ook voor de meer ervaren top-rope zekeraar.Met de speciale modus biedt het een soepelere uitgave van het touw tijdens het voorklimmen en biedt tijdens een top-rope activiteit voldoende wrijving voor het soepel inhalen van het touw.De GriGri+ heeft aluminium flanken, waarbij er een roestvrij stalen wrijvings-/ slijtageplaat is aangebracht.Gecombineerd met de de anti-paniek functie heeft de GriGri+ alles voor een veilige afdaling.Meer informatie over dit product vindt u terug onder "Downloads"

Eigenschappen

Kleur orange
Product gewicht 0 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews