Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Petzl GriGri ons meestverkochte zekerapparaat Oranje Petzl GriGri ons meestverkochte zekerapparaat Oranje Petzl GriGri ons meestverkochte zekerapparaat Oranje Petzl GriGri ons meestverkochte zekerapparaat Oranje Petzl GriGri ons meestverkochte zekerapparaat Oranje Petzl GriGri ons meestverkochte zekerapparaat Oranje Petzl GriGri ons meestverkochte zekerapparaat Oranje Petzl GriGri ons meestverkochte zekerapparaat Oranje

Petzl GriGri ons meestverkochte zekerapparaat Oranje

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Petzl| Barcode: 3342540825543

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Klimwink
Klimwinkel
Uiterlijk 25 januari in huis € 72.50 Bekijk »
Connect
Connect Discount
Uiterlijk 25 januari in huis € 75.35 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Petzl GriGri, De GriGri is de nieuwe wereldstandaard als het gaat om semi-automatisch blokkerende zekerapparaten. De GriGri is op een aantal belangrijke punten nog beter dan de beroemde voorgangers (zoals de GriGri 2):- Het touwbereik is vergroot zodat het zekerapparaat geschikt is voor klimtouwen vanaf 8.5mm t/m 11mm.- Meer controle: Laten zakken van een klimmer gaat nog vloeiender en meer gecontroleerd door de vernieuwde progressieve remwerking die afkomstig is van de GriGri+.- 10 gram lichterExtreem veilig zekerapparaatDe GriGri is blokkeert zodra het touw plotseling onder spanning komt te staan, bijvoorbeeld bij een val (net als bij een veiligheidsgordel in de auto). Uit veiligheidsoverwegingen is het een verplichting het vrije einde van het touw toch altijd met een hand onder controle te houden.In gebruik is de GriGri is vergelijkbaar met de andere zekerapparaten als de zekeracht of de belay tube:- Touw uitgeven en inhalen gebeurt door met beide handen het touw door de GriGri te voeren.- Het laten zakken of abseilen gebeurt door de zwarte handgreep rustig over te halen, het touw zal deblokkeren. De snelheid kan worden gedoseerd met de positie van de handgreep. De hand die de handgreep niet bedient, bevindt zich ten allen tijde aan het 'vrije' einde van touw.Aanvullende informatie:Certificaten: CE EN 15151-1, UIAAMaterialen: aluminium zijplaten, rvs cam en wrijvingsplaat, nylon handgreepGewicht: 175 gram3 jaar Petzl fabrieksgarantieGeschikt voor touwdiameters van 8,5 tot 11 mm (ideaal gebied: 8,9 – 10,5 mm)Meer informatie over dit product vindt u terug onder "Downloads"

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews