Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Klimgordels : Petzl Body Zeer Comfortabele Kinderborstgordel Blauw Klimgordels : Petzl Body Zeer Comfortabele Kinderborstgordel Blauw Klimgordels : Petzl Body Zeer Comfortabele Kinderborstgordel Blauw Klimgordels : Petzl Body Zeer Comfortabele Kinderborstgordel Blauw

Klimgordels : Petzl Body Zeer Comfortabele Kinderborstgordel Blauw

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Petzl| Barcode: 3342540825178

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Klimwink
Klimwinkel
Uiterlijk 23 december in huis € 32.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Petzl Body, LET OP: Vanwege het uitbrengen van de 2019 variant is de tot 2018 variant nu in de aanbieding zolang de voorraad strekt. De Petzl Body borstgordel is voor de kleinste avonturiers bedoeld. Deze borstgordel is eenvoudig verstelbaar door de twee gespen en bijzonder comfortabel door de stevige polstering. Deze borstgordel is niet bedoeld om los gebruikt te worden met het klimmen als valbeveiliging, maar kan wel perfect in combinatie met de Petzl Macchu kinderklimgordel gebruikt worden. Omdat het zwaartepunt van kinderen hoger ligt dan bij volwassenen raden we altijd aan om bij een heupgordel een borstgordel te gebruiken. Dit is om instabiliteit tegen te gaan. Kinderen voelen zich over het algemeen veiliger en stabieler wanneer de borstgordel met een heupgordel wordt gecombineerd.WandelenDeze borstgordel wordt ook gebruikt door ouders die hun kinderen tijdens een wandeling in de buurt willen houden. In dat geval wordt de voorzijde van de gordel bij elkaar gehouden met een kleine karabiner, touw of bandslinge. Opgelet: Een borstgordel kan alleen helpen je kind in de buurt te houden, het is niet voldoende als valbeveiliging.Samenvatting:Bijzonder comfortabele borstgordel voor kinderenEenvoudig te verstellen door de dubbele gespen en aan te trekken als een vestTe gebruiken in combinatie met een heupgordel voor het klimmen of los om je kind bij je te houden bij een wandeling in de bergenAfmetingen: 56 cm (borstomvang) | 26 cm (nekomtrek)

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews