Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
De multifunctionele stijgklem: Kong Duck De multifunctionele stijgklem: Kong Duck De multifunctionele stijgklem: Kong Duck De multifunctionele stijgklem: Kong Duck De multifunctionele stijgklem: Kong Duck De multifunctionele stijgklem: Kong Duck

De multifunctionele stijgklem: Kong Duck

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Kong| Barcode: 8023577014661

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Begin.nl
Begin.nl
1 - 2 weken € 62.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Kong Duck, Duck is een nieuwe gepatenteerde multifunctionele teruglooprem van Kong.De Duck is bedoeld voor enkeltouw met diameter tussen 8 en 13mm, maar werkt zelfs op bandslinges van 10 tot 15mm breed. (Het apparaat is echter niet specifiek voor gekeurd voor stijgen langs een bandsling.)Door de kleine afmetingen kan de Duck eenvoudig met één hand aan het touw worden bevestigd.De Duck is multifunctioneel: bruikbaar als teruglooprem, zelfzekering aan een uitgehangen touw tijdens een beklimming, op lengte maken van een zelfzekering op de standplaats, als nood-stijgklem voor stijgen langs een touw, etc.CE EN567:97 en UIAA keurGewicht: 70 gDe Duck wordt geleverd exclusief karabiner. Net als bij pulleys wordt het gebruik op sterk asymmetrische karabiners afgeraden, omdat de Duck dan schuin staat ten opzichte van de belastingsrichting.Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews