Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Black Diamond Dry 9.4 enkeltouw met 2X2 weefcontructie 60 meter Black Diamond Dry 9.4 enkeltouw met 2X2 weefcontructie 60 meter Black Diamond Dry 9.4 enkeltouw met 2X2 weefcontructie 60 meter Black Diamond Dry 9.4 enkeltouw met 2X2 weefcontructie 60 meter

Black Diamond Dry 9.4 enkeltouw met 2X2 weefcontructie 60 meter

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Black Diamond| Barcode: 0793661351191

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Klimwink
Klimwinkel
Uiterlijk 25 januari in huis € 211.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Black Diamond 9.4 Dry, Het Black Diamond 9.4 Dry is onder de sportklimmer een bijzonder populair enkeltouw. Dit komt omdat de Black Diamond 9.4 Dry een fijne diameter heeft, niet te dun maar ook zeker niet te dik. Hiermee wordt het touw eenvoudig door de verschillende soorten zekerapparaten gevoerd, ligt het fijn in de hand en voelt het soepel aan. Het enkeltouw is ideaal voor in zowel droge als in natte omstandigheden dankzij de Full Dry Treatment van Black Diamond. Daarnaast is het touw in twee verschillende lengtes verkrijgbaar (60 & 70 meter) en het midden van het touw is duidelijk gemarkeerd.ImpregnatieDe water opname van een touw is een belangrijke factor: wanneer je een gletsjer overgestoken bent, wil je niet de rest van de tocht met een zwaar, slecht hanteerbaar touw opgescheept zitten. De wateropnamen blijkt sterk te verschillen per touw. Waar andere geïmpregneerde touwen van topmerken toch nog veel van hun gewicht aan water opzuigen, absorbeert dit touw stukken minder. Daarnaast zorgt deze methode van weven ervoor dat het touw langer mee zal gaan dan andere vormen van weven. Daarnaast zijn zowel de kern als de mantel volledig geïmpregneerd wat ook bijdraagt aan de levensduur van het touw.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews