Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Black Diamond Big air Pilot package het perfecte belaypakket Black Diamond Big air Pilot package het perfecte belaypakket Black Diamond Big air Pilot package het perfecte belaypakket Black Diamond Big air Pilot package het perfecte belaypakket

Black Diamond Big air Pilot package het perfecte belaypakket

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Black Diamond| Barcode: 0793661323136

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Klimwink
Klimwinkel
Uiterlijk 23 december in huis € 67.25 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Black Diamond Big air Pilot package, Het ATC Pilot pakket van Black Diamond combineert de extra veiligheid van de semi-automatische Pilot met de sterke, duurzame Gridlock karabiner van Black Diamond. Deze combinatie weegt alles bij elkaar slechts 168 gram.ATC pilotDe Black Diamond ATC Pilot is semi-automatisch met een remhand afhankelijke werking. Of je nu begint met zekeren of als je al ruime ervaring met zekeren hebt, een fout zit in een klein hoekje. Met dit zekerapparaat verklein je het risico op fouten. De semi-automatische werking zorgt ervoor dat het zekerapparaat bij een val direct blokkeert. Daarnaast is door de eenvoud van het zekerapparaat de kans verkleind om het touw verkeerd in het zekerapparaat te stoppen.De vorm van het zekerapparaat ondersteunt een soepele touwuitgave en geeft je de mogelijkheid om je klimmer gecontroleerd af te laten dalen. De Black Diamond ATC-Guide is tevens voorzien van een stalen plaat waarover het touw glijdt om te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van het zekerapparaat.Gridlock srecwgate karabinerNieuwe Black Diamond belay karabiner. Deze karabiner is specifiek bedoeld voor aan de belay lus. Net als de DMM Belaymaster zal deze karabiner nooit dwars belast worden dankzij de extra sluiting die de belay lus veilig op zijn plek houdt, je hebt dus nooit meer last van een verdraaiende karabiner.- de karabiner heeft een wijde opening en is heel eenvoudig met één hand te bedienen (ook geschikt voor kleine handen)- de Black Diamond GridLock is voor iedere zekeraar handig in gebruik.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews