Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Beal Stinger 9.4 Golden Dry Vuil- en Waterafstotend Enkeltouw 50 Meter Fuchsia Beal Stinger 9.4 Golden Dry Vuil- en Waterafstotend Enkeltouw 50 Meter Fuchsia Beal Stinger 9.4 Golden Dry Vuil- en Waterafstotend Enkeltouw 50 Meter Fuchsia Beal Stinger 9.4 Golden Dry Vuil- en Waterafstotend Enkeltouw 50 Meter Fuchsia

Beal Stinger 9.4 Golden Dry Vuil- en Waterafstotend Enkeltouw 50 Meter Fuchsia

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Beal| Barcode: 3700288258328

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Klimwink
Klimwinkel
Uiterlijk 5 oktober in huis € 228.50 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Beal Stinger 9.4 Golden Dry, Licht Beal Stinger 9.4 enkeltouw met Golden Dry treatment. Verkrijgbaar in 50 of 60 meter, omdat deze lengtes veel gebruikt worden in omstandigheden waar de Golden Dry impregnering echt toegevoegde waarde heeft: op de gletsjer en in andere natte alpiene omstandigheden. zeer hoog aantal normvallen voor zijn gewichtsklassebijzonder soepel en gladalle voordelen van de UniCore-technologiekern en mantel met beschermende impregnering ('Golden Dry')voldoet aan de nieuwste UIAA Water Repellent normLet op: dit is een enkeltouw, per enkele streng te gebruiken. Dit touw is heeft geen keuring als dubbeltouw of tweelingtouw.Dit enkeltouw is speciaal ontworpen voor gevorderde klimmers en uitdagende routes waarbij het lage gewicht een serieus voordeel is. Dit enkeltouw is dankzij de Golden Dry impregnering ook Net zoals bij de Beal Joker en andere dunnen touwen is een aangepaste zekertechniek nodig. Het touw heeft een lagere slijtvastheid dan touwen met een grotere diameter.Type: enkeltouwDiameter: 9,4 mmGewicht: 59 g/mMiddenmarkering: NeeVangstoot: 7,6-7,8 kNAantal UIAA normvallen: 8-9Beal mantel impregnering: Golden DryVoordat het touw gemaakt wordt, is elke vezel van de mantel en de kern van de Golden Dry-touwen behandeld met waterafstotende chemicaliën. Deze chemische laag wordt op hoge temperatuur gepolymeriseerd om de duurzaamheid van de behandeling te garanderen. Hier draagt het apart behandelen van iedere vezel ook aan bij. Een Golden Dry-touw heeft een kern die 'Dry' behandeld is en een mantel die voorzien is van een Dry Cover.De Golden Dry verbetert de volgende eigenschappen van het touw:- vuil en water afstotend- bijzonder beperkte wateropname onder natte omstandigheden- voorkomt dikker worden van het touw- voelt gladder aan en loopt beter door karabiners en zekerapparaten- verbeterde weerstand tegen slijtage bij normaal gebruikDe Golden Dry behandeling is aan te raden wanneer het touw wordt blootgesteld aan vocht, sneeuw of ijs.UniCore technologieDe kern en de mantel van dit UniCore touw zijn met elkaar verbonden. Het doel van deze technologie is het tegengaan van mantelverschuiving. Het resultaat overtreft de verwachtingen: een soepel touw met een langere levensduur, en geen mantelverschuiving. UniCore touwen behouden hun ronde diameter (worden minder snel plat). De diameter van andere touwen neemt nog wel eens toe na gebruik, UniCore touwen behouden hun diameter. Een UniCore touw voelt daardoor dunner aan dan andere touwen, nog een reden om extra aandacht te besteden aan het zekeren.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews