Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Beal Opera 8.5 Golden Dry enkel- dubbel en tweelingtouw Blauw 60 meter Beal Opera 8.5 Golden Dry enkel- dubbel en tweelingtouw Blauw 60 meter Beal Opera 8.5 Golden Dry enkel- dubbel en tweelingtouw Blauw 60 meter Beal Opera 8.5 Golden Dry enkel- dubbel en tweelingtouw Blauw 60 meter Beal Opera 8.5 Golden Dry enkel- dubbel en tweelingtouw Blauw 60 meter Beal Opera 8.5 Golden Dry enkel- dubbel en tweelingtouw Blauw 60 meter Beal Opera 8.5 Golden Dry enkel- dubbel en tweelingtouw Blauw 60 meter

Beal Opera 8.5 Golden Dry enkel- dubbel en tweelingtouw Blauw 60 meter

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Beal| Barcode: 3700288259134

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Beal Opera 8.5 Golden Dry, De Opera 8.5 is een extreem licht Beal klimtouw gebruikt kan worden als enkeltouw, dubbeltouw en als tweelingtouw.- ultralicht touw- bijzonder soepel- veelzijdig door driedubbele keuring- alle voordelen van de UniCore-technologie- kern en mantel met beschermende Golden Dry impregnering- voldoet aan de nieuwste UIAA Water Repellent norm- verkrijgbaar in 50 en 60 meterMet slechts 48 gram per meter is de Opera 8.5 het eerste enkeltouw lichter dan 50 gram en daarmee het lichtste en dunste enkeltouw verkrijgbaar. Het is een UniCore-touw dat voorzien is van de Golden Dry-impregnering en dat voldoet aan de UIAA Water Repellent norm. Dit soepele, lichte touw is geschikt voor de meest veeleisende alpinist.Type: enkel-, dubbel- en tweelingtouwDiameter: 18,5 mmGewicht: 48 g/mMiddenmarkering: NeeVangstoot: 7,4 kN (enkel) | 5,5 kN (dubbel) | 8,6 kN (tweeling)Aantal UIAA normvallen: 5 (enkel) | 20 (dubbel) | >25 (tweeling)Beal mantel impregnering: Golden DryVoordat het touw gemaakt wordt, is elke vezel van de mantel en de kern van de Golden Dry-touwen behandeld met waterafstotende chemicaliën. Deze chemische laag wordt op hoge temperatuur gepolymeriseerd om de duurzaamheid van de behandeling te garanderen. Hier draagt het apart behandelen van iedere vezel ook aan bij. Een Golden Dry-touw heeft een kern die 'Dry' behandeld is en een mantel die voorzien is van een Dry Cover.De Golden Dry cover verbetert de volgende eigenschappen van het touw:- vuil en water afstotend- bijzonder beperkte wateropname onder natte omstandigheden- voorkomt dikker worden van het touw- voelt gladder aan en loopt beter door karabiners en zekerapparaten- verbeterde weerstand tegen slijtage bij normaal gebruikUniCore technologieDe kern en de mantel van dit UniCore touw zijn met elkaar verbonden. Het doel van deze technologie is het tegengaan van mantelverschuiving. Het resultaat overtreft de verwachtingen: een soepel touw met een langere levensduur, en geen mantelverschuiving. UniCore touwen behouden hun ronde diameter (worden minder snel plat). De diameter van andere touwen neemt nog wel eens toe na gebruik, UniCore touwen behouden hun diameter. Een UniCore touw voelt daardoor dunner aan dan andere touwen, nog een reden om extra aandacht te besteden aan het zekeren.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews