Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Bart van Raaij Fontainebleau 5+6 Deel 1 bijna 5000 boulderroutes Bart van Raaij Fontainebleau 5+6 Deel 1 bijna 5000 boulderroutes

Bart van Raaij Fontainebleau 5+6 Deel 1 bijna 5000 boulderroutes

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Bart van Raaij| Barcode: 9789080749269

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Klimwink
Klimwinkel
Uiterlijk 2 september in huis € 44.80 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Bart van Raaij Fontainebleau 5+6 Deel 1, Deze bouldergids beschrijft 3975 boulders van 5- tot 6c+ in het middensegment van centraal en zuidelijk Fontainebleau. Dit topoboek in bijzonder compleet: er worden meer boulders beschreven dan in eerdere topoboeken van Bleau. Na de belangrijkste karakteristiek van de boulder (plaat, sloper, mantle) staat er vaak een aanwijzing hoe de boulder begint of hoe de boulder eindigt. Achterin staat een korte karakterisering van de beschreven bouldergebieden, met daarbij duidelijke routebeschrijvingen. Erg handig wanneer je op zoek gaat naar een nieuw bouldergebiedje.Dit boek is een absolute aanrader, zowel voor klimmers die nieuw zijn in Bleau, alsook voor de regelmatige bezoeker.Verschijningsdatum: Mei 2018pagina’s: 400boulders: 4862gebieden: 53foto’s: 63kaarten: 14taal: Engels (en Frans)kleuren: volledig vier-kleurendrukwerkOver de schrijverBart van Raaij komt sinds 1988 in Fontainebleau, zijn favoriete boulderplek. Dit boek is het resultaat van heel veel veldwerk op locatie. Met het resultaat overtreft hij de bestaande topoboeken, veelal gemaakt door Franse locals. Bart heeft enkele malen meegedaan aan de Nederlandse Boulderkampioenschappen en heeft in de redactie gezeten van enkele Nederlandse klimbladen.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews